Felles buss til semi’n – Halden
Victor Skillhammer mot Haslum

Felles buss til semi’n

Vi møter Haslum i første kamp i semifinalene onsdag 27. april. Vil du være med supporterbussen?

Vi jobber for å få opp en eller flere supporterbusser til semifinalekampen mellom Haslum og Halden i Nadderudhallen 27. april kl 2000.

Uten å forkleine Haslum og Nadderudhallen, så kan vi meddele at parkeringsmulighetene ikke er ubegrenset. Skal man med bil, må man være tidlig ute. Buss er derfor et smart alternativ og ikke minst en god anledning til heve stemningen før kampen drar til.

Vi vil også gjøre det vi kan for å lage en pakke med buss og billett der vi booker alle inn på forhånd og får samlet hordene på tribunen.

Vi ønsker tilbakemelding på Facebook på om du og evt hvor mange sammen med deg, som vil benytte deg av et bussalternativ. Dessverre vet vi ikke pris foreløpig, så det er ingen bindende påmelding, kun en måte å lodde interessen for å vite antall busser og billetter vi skal forhåndsbooke.