Vi vinner! – Halden
Rasmus Bech

Vi vinner!

Et pulsdrivende drama endte med Ulveseier i Bergen. Halden går videre til semifinalen!

Dette kan ikke være sunt. Rasmus Bech får æren av å bli kamp-helt med en helt avgjørende redning i de siste 5-6 sekunder.

Halden førte hele kampen og ledet med opptil 5 mål, men Fyllingen er gode. Taktiske manøvre som to frimerker i overtall gjorde at Fyllingen knappet innpå. De siste minutter ble ulidelig spennende. Iskaldt straffekast fra Simon Aulén med tre pådrag før han klinket ballen helt opp i høyre vinkel kunne se ut som en spiker i kista. Men Fyllingen kom tilbake. Knallsterk jobbing gjør at Halden holder unna den andre utvisningsperioden.

Deretter blir det hektisk. Fyllingen legger ut to frimerker. Halden spiller bort ballen men løper opp kontringen. Viktig. Dødsviktig. Simen Fredriksen kommer inn og blir dratt i gulvet med en arm rundt halsen. Ja, han har hodet lavt, men her er Fyllingen heldige som slipper unna med ikke noe mer enn frikast. Halden avslutter. Blir det mål eller redning. Ingen husker det. Fyllingens angrep er i full fokus.

Tore Andre Lunde skyter utenfor. Synd for Fyllingen, men vi takker de øvre makter. Nytt angrep. Nye to frimerker. Rasmus Carlsen scorer, men blir avblåst og får kun frikast. Deretter kommer en rask avslutning. Redning. Nytt forsvar. Halden leder 29-28. Blir det uavgjort? Blir det ekstra omganger?

Timeout Fyllingen. De ta ut målvakt og setter innpå en syvende utespiller med rød trøye. Fyllingen ruller opp til sin venstre kant. Fantastisk. Redning av Bech. Vi vinner! Det umulige er nok en gang gjort mulig. Fyllingen er ikke bare beseiret på hjemmebane. De er også slått på egen mark. Hvor langt kan dette gå?