Hvor var du da … – Halden
Victor Skillhammar

Hvor var du da …

... Halden slo Bergen?

Halden har mye å by på av friluftsliv, kultur og idrett. Vi har også lagidrett på absolutt ypperste nivå. Det har Halden ikke vært bortskjemt med, og det kan synes som om vi ikke har oppdaget det helt ennå.

En kamp med Ulvene i Remmenhallen er en underholdning få ikke vil sette pris på dersom man verdsetter innsats, kroppsbeherskelse, fart, artisteri og ikke mint spenning, spenning, spenning. Nervene man får av å stikke hodet inn på tribunen er fullt på høyde med de heteste kampene på TV.

Vi vil takke vårt fantastiske publikum som skaper en utrolig stemning kamp etter kamp. Vanligvis gir man honnør til spillerne, men det er liten tvil om at Halden har en åttende spiller på tribunen.

Vi vil gjerne dele disse øyeblikkene med flere. Skulle Halden klare en av moderne tids største idrettsbragder – å vinne borte mot Fyllingen Bergen og ta seg videre til semifinalen – så håper vi de neste rundt 150 ledige plassene i Remmenhallen fylles opp.

Blir det tap i Bergen, så sier vi takk for denne utrolige sesongen og lader opp til nye store øyeblikk med Grimsrud Cup i august som det første store arrangementet.

 

Av Halden Topphåndball