Kroningen – Halden
Victor svever

Kroningen

Søndag 17. april kl 1700 i Remmenhallen spilles den andre av tre mulige kvartsfinaler mot Fyllingen Bergen.

Billetter

Vi tror det blir veldig fullt og oppfordrer derfor alle interesserte til å kjøpe billett på nett på TicketCo. Dette gir mindre kø og ikke minst garantert plass.

Sesongkort gjelder som for vanlige seriekamper. Dere trenger derfor ikke kjøpe billetter på nett eller ved inngangen.

Kroningen

Et historisk godt resultat med 5. plass i GRUNDIGligaen skal krones med kvartfinale i sluttspillet. Kvartfinalene spilles best av 3 kamper og det første oppgjøret går i Bergen allerede torsdag 14. april. Denne kampen kan følges påwww.ha-halden.no eller www.handballtv.com kl 1800, eller sammen med andre tilhengere på Thon Hotel Halden.

Hvorvidt Ulvene tar seg videre fra kvartsfinalene vet vi ingenting om, men for Halden Topphåndball er dette likevel en kroning av en fantastisk sesong med mange, mange oppturer, uventede resultater og ikke minst herlige øyeblikk ikke minst i Remmenhallen.

Vi vet også at Ulvene vil gjøre sitt absolutt ytterste for å gi oss mange flere herlige øyeblikk i Remmenhallen. På motsatt side står Fyllingen Bergen. Det eneste laget Halden ennå ikke har beseiret i eliteserien.

Bortekampen i Bergen torsdag blir fryktelig spennende. Med seier, så kan en semifinale sikres på hjemmebane til søndag. Med tap, så MÅ Ulvene gjøre det de aldri har gjort før – slå Fyllingen.

Vi kan bare glede oss.