Godt salg – men god plass i bunkersen – Halden
Varme hvetebrød fra Motz Conditori

Godt salg – men god plass i bunkersen

Billettene til kvartsfinalen førstkommende søndag selger som varme hvetebrød - men det er god plass.

Forhåndssalg av billetter til idrettsarrangement i Halden er en sjelden vare, men billettene til kvartsfinalen mot Fyllingen Bergen har allerede begynt tikke ut. Fire dager før kamp er rundt 150 av opptil 600 billetter beslaglagt.

For å være sikker på plass, så anbefaler vi kjøp av billett på nett via TicketCo.

De som har sesongkort trenger ikke å kjøpe billett på forhånd. Disse har gratis inngang til alle sluttspillskamper.

Kampen spilles i Remmenhallen søndag 17. april kl 1700. Se også torsdagens borteoppgjør kl 1800 på www.halden.no eller www.handballtv.com.

Vi ønsker at så mange som mulig skal få kjenne på klisterlukta, svidde gummisåler og dampen fra spillerbenken fordi idrett er best direkte på arenaen. Selv om forhåndssalget er bra, så er det fortsatt god plass. Vi holder igjen slik at publikum ikke skal kjenne seg som sild i tønne.

Selv om lokale elitekamper for både menn og damer er store øyeblikk, så er kvartsfinale i sluttspillet noe helt spesielt. Halden er ikke bortskjemt med store idrettsbegivenheter i egen by. Når Ulvene entrer banen i Remmenhallen og kjemper så bare de kan, oppstår en helt spesiell energi. Publikum lar seg rive med og bobler. Vi tør garantere en kamp full av innsats, energi og nerve. Dette blir en «one to watch».

Les mer om kampen her.

Velkommen!

 

Av Halden Topphåndball