Løp, løp, løp – Halden
Konsentrert forsvarsarbeid

Løp, løp, løp

"Løp, løp, løp" var mottoet for denne treningskampen mellom sluttspillklare HTH og Runar som må ut i kvalifiseringskamper for overlevelse i Grundigligaen. Dermed hadde begge lag et skrikende behov for topp matching til kommende tøffe og viktige bataljer.

HTH trengte en skikkelig gjennomkjøring etter påskekos, og dermed var innsats og rotasjon på samtlige spillere målsetningen for denne kampen.

Kampen ble spilt over 3 omganger på 20 minutter. Etter 1. omgang ledet HTH komfortabelt 12 – 8 med det som kan betegnes som 1. sekseren. I 2. og 3. omgang ble det hyppige bytter, og spillere som vanligvis ikke slipper til så mye fikk spilletid. Runar benyttet muligheten til å komme inn i kampen igjen og ledet 21 – 20 etter 2. omgang og vant til slutt med 33 – 32.

Kampen var preget av mye skuddbom, høyt tempo, feilpasninger og nettopp, mye løping. Vi legger ikke så mye vekt på denne kampen, men begynner allerede å se frem til oppgjøret mot FyllingenBergen.

HTH starter sluttspillet med bortekamp i Bergen. Men på søndag 17.04 braker det løs i Remmenhallen. Da står det om enten å få en tredje og avgjørende kamp mot FyllingenBergen, eller enda bedre, om avansement til semifinale i sluttspillet. Uansett utgangspunkt ligger det an til et vanvittig høydepunkt i en allerede positiv sesong.

Vi håper selvfølgelig på smekkfulle tribuner og stor stemning når breiale bergensere kommer på besøk til festningsbyen for å «hente to poeng hem». Billettsalget er allerede godt i gang, men vi trenger et entusiastisk hjemmepublikum for å sende FyllingenBergen hjem med halen mellom beina.

Bestill billetter allerede i dag for å være sikret plass til storkampen.

Av Halden Topphåndball