Ny rekord – Halden
Victor Skillhammar og Erik Karelius

Ny rekord

En ny rekord ble oppnådd med den solide 23-29 seieren borte mot Drammen. Aldri før har noe lag fra Halden oppnådd en femte plass i landets øverste serie - GRUNDIGligaen.

Halden viste solid spill mot Kristian Kjellings Drammen. En sterk defensiv prestasjon la grunnlaget med kun 10 innslupne mål og etter 40 minutters spill. Selv om Drammen lå bak med 7 mål ga de aldri opp og satt tre mål på rappen, men Ulvene fikk begrenset ketchup-effekten og styret inn en god seier.

Det siste målet for HTH ble satt av Anders Westlie. Selv om det var det siste for HTH, var det etter hva vi vet i skrivende stund Westlies første mål i GRUNDIGligaen. Og det var ikke hvilket som helst mål. Et herlig underarmskudd vridd opp i motsatt vinkel setter standarden for flere mål fra denne unggutten.

Ulvene kjempet seg til hele 27 poeng i GRUNDIGligaen. Fyllingen på fjerde plass oppnådde samme antall poeng, men Fyllingen rangeres foran Halden pga innbyrdes oppgjør der Fyllingen vant begge oppgjørene mot haldenserne.

Vi er utrolig imponert over det laget har vist og bevist av kvalitet så langt denne sesongen. Men det er langt fra slutt. Nå gjør vi oss klar for sluttspillet. Kan vi unngå skader og i stedet få sentrale spillere tilbake fra skade, så kan vi håpe på et langt sluttspill.

Sluttspillet spilles som best av 3 kamper der det best rangerte laget får første kamp på hjemmebane og også fordelen av at en eventuelt tredje kamp spilles på hjemmebane.

Vi ser ingen grunn til at dere ikke bør merke dere følgende kampdatoer:
– Kvartfinalene – første sluttspillsrunde – spilles 17. april, 20. april og 24. april
– Seminfinalene spilles 27. april, 4. mai og 8. mai
– Finalene spilles 11. mai, 15. mai og 18. mai.

 

Av Halden Topphåndball