Ti vi heller landet brente… – Halden
Victor Skillhammar

Ti vi heller landet brente…

... enn det kom til fall. Ulvene ga alt, ofret alt og vant alt.

Bodøs lagleder Tobben Evjen sa før kampen «Vi må ta Halden på innsats, fordi vi har en sterkere stall som da skal beseire Halden». Jonas Wille sa det samme. «Vi må kompensere for noe svakere ferdigheter, med desto større innsats. Det hjelper lite om det ene laget er 20% bedre enn det andre. Hver kamp starter på null og laget med størst innsats vinner som regel.»

Og i denne kampen ga Ulvene alt. En meget god Beck i mål og et sinnsykt hardtarbeidende forsvar la grunnlaget for en – for å være ærlig – overraskende seier. Norgesmestrene fra Bodø, spilte godt og kjempet hardt, men måtte vende hjem uten poeng.

Børge Lund synes trolig fortsatt at Remmenhallen er Norges verste hall, og det kan vi skjønne når Halden-spillerne henter uante krefter og energien fra publikum renner over tribunekantene.

 

Av Halden Topphåndball