Sliteseier i målshow – Halden
Erik Karelius vender opp

Sliteseier i målshow

Ulvene fra Halden møtte Bækkelaget til kamp der det seirende laget ville ha godt heng på teten, mens taperen ville bli jekket ett hakk ned.

Begge lagene åpnet med hurtig angrepsspill. Etter 15 minutter var det scoret 20 mål totalt og det lå an til et scoringsshow i Remmenhallen med høyt tempo fra begge lag. Så skiftet kampen karakter fra målbonanza til målvaktsoppvisning. Haldenserne valgte tidlige avslutninger som Bækkelaget straffet med superkontra og stort trykk i sitt ankomstspill som desorienterte ulver ikke fant ut av.

Likevel kriget Ulvene seg tilbake i kampen og lå til pause kun ett mål bak gjestene. Lagene fotfulgte hverandre i andre omgang med Bækkelaget stadig i tet. Men så fikk Halden bedre styr på sitt forsvarsspill og da særlig med Gjestrud og Blom i fremste linje.

Brått svarte Halden med superkontra og hurtig ankomstspill og dro fra Bækkelaget med 4-5 mål. Forspranget ble forsvart med nebb og klør, men Bækkelaget kom sakte innpå – men for sent. I noen hektiske sluttminutter der Bækkelaget satset mye fikk Halden ballkontroller på rett tidspunkt og kunne til slutt spikre igjen kista med sitt 34. mål for dagen.

Husk å stemme på banens beste beste spiller her.