Alt å tape – Halden
Andreas Geitrem er viktig for Fyllingen

Alt å tape

Den 11. November tar Halden Topphåndball i mot Fyllingen fra Bergen til en historisk semifinale i cupen. For andre året på rad er Halden representert i cupens semifinale og mens det i fjor var jentene fra HKH som gikk hele veien til finalen er det i år Ulvene fra HTH som skal vise at de ikke er noe dårligere.

Bergen har etter hvert etablert som en solid håndballby og har i likhet med Halden eliteserielag både på kvinne- og herresiden. Til tross for at de ikke skaper de helt store overskriftene er Fyllingen et svært meritert lag og har spilt sammenhengene på toppnivå siden 1997. De har vunnet både serie, sluttspill og to kongepokaler; den siste så sent som i 2013. Da forsvarte de NM-gullet fra 2012.

Fyllingen har et uttalt mål om å vinne cupen denne sesongen og kommer således til Remmenhallen uten å ha råd til å tape. Våre gutter står ovenfor en svært tøff oppgave mot laget som ligger på andreplass i Grundigligaen. Det er nok allikevel bedre å møte Fyllingen i bunkersen på Remmen enn i en NM-finale. Det er ingen tvil om resten av håndballnorge mistrives på besøk under Festningen. Vi skal sørge for at denne følelsen bare står sterkere etter denne kampen.

Halden hadde full kontroll på en annen semfinalist, Runar, denne helgen og har spilt jevnt mot både Fyllingen og den siste semifinalisten, Bodø, tidligere denne sesongen. Vi vet også at vi er gode nok til å slå alle i Grundigligaen. Dette kombinert med et vanvittig trøkk i Remmenhallen og retur for nøkkelspillere som Rasmus Carlsen gjør at ideen om en NM-finale og til og med gull er mer enn en drøm.

Fyllingen har alt å tape, vi bare gleder oss til en historisk semifinale for ulvene fra Halden.

Husk forhåndskjøp av billetter på https://haldentopp.ticketco.no/semifinale_nm

 

Av Fredrik Holm for Halden Topphåndball