Som varmt hvetebrød – Halden
Varme hvetebrød fra Motz Conditori

Som varmt hvetebrød

Billetter til NM semifinalen selger som varmt hvetebrød.

Billettene til semifinalen i NM går unna på nett. Det ble i tirsdag kveld lagt ut enda flere billetter.

«I tidligere kamper har nettsalg vært relativt lunkent», forteller styrets leder Erlend Lund. «Selv om det blir trukket utrolig flotte GRUNDIG produkter i gevinst til en billett-på-nett-kjøper, så har det kun vært solgt mellom 4 og 12 billetter til kamper i GRUNDIGligaen. Det har vært gode vinnersjanser, for å si det sånn», forteller styrelederen.

I utgangspunktet ble rundt halvparten av billettene lagt ut for salg på nett, men allerede er visse billetter utsolgt. Nå er det lagt ut enda flere billetter på nettsalg. Det fortsatt masse billetter igjen, så det er god mulighet fortsatt for å få med seg «once in a lifetime» kampen.

«Det kan bli mange mennesker, men vi håper at alle publikummere unner sidemann å få med seg kampen og at mange på tribunen kun gir enda bedre stemning, en enda bedre opplevelse og et ekstra løft for spillerne våre. Vi har en arrangementstab med utrolig godt humør som fikser alt, det meste og litt til. Med en slik gjeng må det bli en hyggelig kveld for alle som kommer for å se på», avslutter Erlend.

Du finner billetter til semifinalen via denne linken – https://haldentopp.ticketco.no/semifinale_nm

 

Av Halden Topphåndball