Kristoffer tilbake mot Runar – Halden
Nullstille

Kristoffer tilbake mot Runar

Å nå en semifinale i NM er stort for lag fra Halden. Det er viktig i idrett å få nyte øyeblikket og suge litt på karamellen for at man skal ha glede av det man driver med. Men tida går veldig fort til neste oppgave, så man må være flink til å gjøre seg raskt ferdig med både oppturer og nedturer.

Søndagens kamp mot Runar er viktigere en NM. Vårt soleklare mål for sesongen er å nå sluttspill. For å komme dit, er det en fordel å få Sandefjord-laget bak seg på tabellen. Jeg håper at spillerne er sultne og nullstilte etter onsdagens fine opplevelse i Trondheim.
Runar har i likhet med HTH byttet ut mange spillere før denne sesongen. Vi er veldig glade for at det er nettopp vi som har fått Victor Skillhammar som i fjor var nøkkelspiller og kaptein for Runar. Ellers har Runar blitt forsterket med Nacor Medina som tidligere har spilt i bl.a. Elverum og Drammen. Medina er på sine gode dager en klassespiller med ekstreme offensive kvaliteter. Det blir viktig for oss å vinne duellen mot han. Generelt sett har Runar bedre bredde i år enn i fjor – og trener Zanotti har fått jobbet med laget over lengre tid enn han fikk i fjor da han ankom bare noen få uker før seriestart. Det er med andre ord et bedre forberedt Runar-lag i år enn i fjor – både fysisk og taktisk.
I vår spillerstall er Kristoffer Henriksen tilbake som backup på bakspillerplass. Det betyr at vi er bedre rustet enn vi har vært i det siste dersom noen av nøkkelspillerne trenger hvile eller om vi skulle møte lag som ønsker å punktmarkere Victor eller Holm. Rasmus Carlsen trenger fortsatt en uke til, men er klar til semifinalen hjemme mot Fyllingen. Tor-Erik Bergum sliter med en strekk på baksiden av låret, så Daniel Nybøle får muligheten som Rasmus Bech sin makker.
Mot Kolstad på onsdag var det igjen gledelig å se at vi kan spille såpass god kontringshåndball. Denne fasen av spillet har vi ikke lykkes godt med tidligere sesonger, men nå omtales vi av eliteseriekollegaer som et typisk kontringslag. Dette forsøker vi å forsterke hver eneste uke. Vi håper å kunne demonstrere dette mot Runar på søndag også. Da blir vi vanskelige å stoppe.
Av Jonas Wille / Halden Topphåndball