En NM-quarter til NM-kvarten – Halden
En quarter til kvarten

En NM-quarter til NM-kvarten

Ulvene skal ut i en historisk kvartsfinale i NM. Det blir cup-stemning på Thon Hotel i Halden.

I forrige oppgjør vant Ulvene klart, men Kolstad er uten tvil GRUNDIGligaens formlag på en 3. plass med uavgjort mot Bækkelaget (hjemme) og tre ekstremt solide seire mot Haslum (borte), Drammen(hjemme) og Runar (hjemme). Samtidig vet vi at Halden-gutta har variert i serien – og dessute – cup er cup!

Det blir knalltøft i Trondheim Spektrum der 2000 gale trønderbarter på tribunen venter grensefolket. Nå gjelder det å spytte i neven og grave dypt i 2 x 30 minutter. Vi får ingenting gratis mot et lag stinn av selvtillit.

Kampen vises på storskjerm i restauranten hos Thon Hotel som også byr på en egen NM-quarter til kvartsfinalen mot Kolstad med «special price» til kr 215,- som inkluderer en kjørbar drikke. Ellers kan man selvfølgelig velge a la carte – fra menyen.

Kampstart kl 1830.

Møt opp og skap stemning.