Solid hjemmeseier – Halden
Simen Holm revansjerer seg mot Stord

Solid hjemmeseier

Stord kom til Halden med håp om to poeng, men det ble med drømmen. Laget fra havgapet var aldri i nærheten av ulvenes nivå, og HTH vant en solid seier uten å måtte imponere.

Det var helt klart to lag med fokus på forsvarsarbeidet som kom på banen. Oppgjøret startet jevnt, målfattig og tøft. Halvveis i omgangen fikk HTH bedre orden på det noe passive forsvaret sitt, og skrudde opp tempoet et par hakk. Dette førte til noen enkle mål i superkontra, og et rykk i målprotokollen. Til pause var stillingen 16 – 11.

Til tross for ledelsen var ikke trener Jonas Wille helt fornøyd med lagets innsats. Noe riktig må han ha brukt pausen til, for det var et mye mer tent og aggressivt HTH som kom på banen i andre omgang. HTH fortsatte å øke forspranget og ødela tidlig alt håp for selv den mest optimistiske vestlending.

Til slutt ble resultatet hele 34 – 24 til hjemmelaget, og ytterlige 2 viktige poeng kan settes på kontoen.

Simen Holm var banens ener. Etter en uventet tung start på årets sesong, løsnet det endelig for den elegante bakspilleren. Han vartet opp med finter av ypperste klasse, gode distanseskudd og mengder med flotte oppspill til lagkamerater. Når han i tillegg var HTH’s beste spiller bakover, ble dette en flott revansje med tanke på litt ruskete prestasjoner i de foregående kampene. Victor Skillhammar var også meget god, og ser ut til å ha etablert seg på et stabilt høyt nivå. Simon Aulèn takket for tilliten med scoringer av høy klasse da han kom innpå i andre omgang. Ellers var dette rett og slett en godt gjennomført kamp mot en motstander vi ønsker å holde bak oss på tabellen.