På landslaget – Halden
Gabriel Setterblom

På landslaget

Foran oppgjøret mot Stord søndag, så har vi tid til å gratulere våre nye landslagsspillere - og ny landslagstrener.

Landslaget for gutter født 1996 samles i Skien fra 3. til 6. november.

Vi gratulerer Jonas Berggraf Olsen og Gabriel Setterblom med et fortjent uttak!

Jonas Berggraf Olsen har hatt en rivende utvikling siden han ganske sent startet med håndball. «Lille Jonas» – som nå er langt fra liten – har vært med på landslaget over noe tid. Halden-gutten fikk til og med seg ungdoms-OL som 17-åring og har kloret seg fast på landslaget. Alle i Halden Topphåndball er glade på vegne av Jonas og stolte av unggutten som biter seg fast og trener målbevisst og tålmodig. Stå på videre Jonas!

Jonas Berggraf Olsen
Jonas Berggraf Olsen

 

Gabriel Setterblom kom til Halden før sesongen fra Herulf. Gabriel har en ettertraktet venstre arm som det er skuddkraft i. I Halden har han hatt en rivende utvikling. Noe innhopp på banen og noen mål i GRUNDIGligaen har det allerede blitt. Vi har blitt kjent med mossingen som en uredd ungutt med mye tørt krutt i børsa som brenner etter å bli fyrt av. Vi gleder oss til å følge Gabriel videre og gratulerer så mye med uttaket til landslaget.

Jonas Wille ble involvert i landslagsmiljøet i fjor. Vår hovedtrener gjorde sine saker bra og har blitt tilbudt jobb som landslagstrener. Vi gratulerer Jonas så mye med den nye jobben som han vil ha parallelt med sitt store engasjement for Ulvene fra Halden.

Med alle disse gratulasjoner i boks, så gleder vi oss vilt til en ny kamp i Remmenhallen når Stord entrer banen på søndag.

 

Av Halden Topphåndball