Revansjelyst – Halden
Timeout

Revansjelyst

Jonas Wille var mildt sagt misfornøyd med prestasjonen mot Bodø. Søndag er det "ny ball". Stord har tatt den lange reisen fra havgapet til innerst i Ringdalsfjorden for å kjempe om to poeng. Jonas

Endelig er det kamp igjen. Etter et tap så går dagene veldig sakte når man må vente over en uke for å rette opp en dårlig prestasjon. Mot Bodø forrige onsdag var vi ikke fornøyde med måten vi opptrådte på.
Heldigvis har jeg en gjeng spillere som hele tiden ønsker å utvikle seg og å jobbe med arbeidsoppgaver. Derfor føler jeg meg trygg på at revansjelysten er stor i laget til kampen mot Stord.
Stord har byttet ut bakspillerrekka si fra i fjor. Den danske målscoreren, Henrik Knudsen, har flyttet til Sverige og det lokale stortalentet, Inge Aas Eriksen, er blitt hentet til det svenske mesterlaget Kristianstad. Som erstattere for disse to har de hentet playmakeren Mario Matic og Lasse Rask Hansen. Matic er en underholdende spillertype med ekstreme kvaliteter i samarbeid med linjespiller og hurtig fotarbeid. På høyreback har de hentet Fredrik Haaland fra nyopprykkede Viking. Den største forsterkningen de har hentet er etter min mening den store, danske kjempen på strek, Jeppe Krogh Simonsen. Han er en av ligaens beste forsvarsspillere og har også vist gode takter i angrep.
I HTH-leieren så er Rasmus Carlsen fortsatt uaktuell for spill i noen uker til – og det er usikkert om Kristoffer Henriksen blir klar til kamp pga. en skadet tommel. Med andre ord, så har vi samme utgangspunkt som i de siste fire kampene.
For å nå vår målsetning om sluttspill, så er det viktig for oss å holde Stord bak oss på tabellen.
Jeg tipper på hjemmeseier.
Av Jonas Wille / Halden Topphåndball