Iskrigen – Halden
Gladiatoren Rex rydder i forsvaret

Iskrigen

I dag kler Ulvene seg i litt tykkere pels og reiser mot nord. Bodø står for tur. Om det nå er noen grader kaldere dere oppe, så blir guttene møtt av ett av Norges beste og heteste kamparrangementer.

Bodø har har fått ry for å være gode på arrangement. Lyd, video og et tallrikt publikum skaper trøkk i Bodø Spektrum. De som ikke hiver seg på flyet, kan få gleden av stemningen på Thon Hotel i Halden der kampen vises på storskjerm.

Topptippede Bodø har så langt 3 tap og 1 seier i GRUNDIGligaen. Det er et bedragersk resultat. Laget har vært preget av skader på helt sentrale spillere som Børge Lund, Binai Aziz og Stig Tore Moen. En trio som ville preget hvilket som helst lag i GRUNDIGligaen. Den viktige bakspilleren Binai Aziz er trolig langtidsskadet, mens vi ikke har hørt noe nytt om venstrehåndsskytter Stig Tore Moen.

Derimot er andre på vei tilbake på parketten. I seieren mot Stord stilte Bodø igjen med Endre Langaas mens det aldri er godt å vite med tidligere landslagsproff og spillende trener Børge Lund. Han var for første gang med på oppvarmingen før kampen mot Stord. Stortalentet Vetle Rønningen ryktes å være klar for kamp mot Halden.

Og når de etablerte skygger banen, trer andre fram. Alexander Westby hadde en svært god kamp mot Stord med 10 mål.

Som vanlig fokuserer ikke Ulvene på motstanderen. Man tar det man får – «gillar leget» – og jobber med sitt eget spill. Men i forhold til kampbildet og forventninger til resultatet, så må vi på sidelinjen være klar over at Ulvene nå skal ut i dyst mot et lag som har vært skadesvekket, men er i klar framgang.

Følg med på www.ha-halden.no eller handballtv.com med kampstart kl 1800.

 

Av Halden Topphåndball