Da baker jeg kake – Halden
Pasjonsfrukt/fersken fromasj med vaniljebunn fra Motz Conditori eftf.

Da baker jeg kake

"Får vi 130 nye Liker på Facebook innen mandag og tar poeng mot FyllingenBergen, så baker jeg kake til dere!", lovte styrets leder ovenfor spillergruppa. "Da kommer jeg med kake også!", lovte styremedlem Åsmund.

I den grad noen av spillerne skulle trenge ekstra motivasjon foran det store oppgjøret mot FyllingenBergen, så hjalp det i hvert fall godt på Halden Topphåndballs Facebook side https://www.facebook.com/haldentopp. På noen få timer spratt antall likere på opp med over 200 og er etter nok en dag er snart hele 300 nye personer vært innom for å like Halden Topphåndball.

Dermed var den største hindringen unnagjort før Åsmund og Erlend må finne fram kjøkkenforkle og brette opp ermene. Det neste lille hinderet heter bare FyllingenBergen…..

Få med dere kampen som spilles søndag kl 1700 i Remmenhallen og hei fram kaker til laget. Tar du deg en tur på trening, så blir det vel et kakestykke til deg også.

Om det blir like lekre kreasjoner som Motz Conditori varter opp med vites ikke, men ryktene skal ha det til at lagets kakekjenner Victor Skillhammar har vært på banen med konkrete ønsker om Suksessterte og Kvefjordkake (også kjent som Verdens beste) mens Rasmus Carlsen håper på Oreo-kjeks (!).

Vel møtt i Remmenhallen.

Av Halden Topphåndball