Måtte skrike «Syltetøy!» – Halden
Timeout

Måtte skrike «Syltetøy!»

Hovedtrener Jonas Wille gir en rapport før kampen mot FyllingenBergen førstkommende søndag - om mental innstilling, skadestatus og støyforholdene i kiosken.

Vi har kommet godt ned på jorda igjen etter den fine opplevelsen mot Elverum forrige onsdag. NM-seieren mot fjorårets sluttspillmester var spesielt viktig for å bevise for oss selv at vi kan slå de store lagene selv uten Rasmus Carlsen. Forhåpentligvis gir det spillerne en fin selvtillit og sult til å stå på like hardt i de framtidige kampene også.

Mot Fyllingen er vi faktisk nødt til å spille minst like godt som vi gjorde mot Elverum, for å ta poeng. Personlig har jeg tippet Bergenslaget på sølvplass. Kort sagt, så har de et veldig solid mannskap med god dekning på alle plasser. Etter min mening så har de det mest komplette laget i Grundigligaen «på papiret» i konkurranse med Arendal og Elverum.

En skadefri Andreas Ungesson er en av eliteseriens klart beste to-veisspillere. Eivind Tangen på høyreback holder internasjonalt nivå. Iben Hvidsten på venstrekant er en super kontringsspiller. Jeg kunne nevnt flere, men nå får det holde med skryt av motstanderen.

Når det gjelder HTH, så er Rasmus Carlsen fortsatt ute noen uker til, men i skrivende stund er resten av troppen friskmeldte til kamp.

Det var bra støynivå i hallen forrige onsdag. Ifølge mamma, som jobbet dugnad i kiosken da, så måtte publikum skrike for at hun skulle høre om de ville ha syltetøy på vaffelen eller ketchup på pølsa. Mamma mente hun aldri hadde opplevd maken i sin tid som vaffelsteker.

Jeg håper på samme stemning i hallen på søndag.

God kamp!