Gullfavoritter i NM – Halden
Jonas Wille tar timeout

Gullfavoritter i NM

Jubelen har såvidt rukket å stilne og den tredje runden med vaskevann knapt tørket i Remmenhallen etter gårsdagens bragd mot Elverum før Ulvenes neste motstander i NM - Kolstad - utroper Halden til favoritter i hele Norgesmesterskapet.

I dagens trekning i NM ble det Kolstad på bortebane for Halden. Kolstad er raskt ute med å sette favorittstempelet med hard hånd på Halden. Faktisk lanserer de i en artikkel på sin hjemmeside Halden som en av årets favoritter til hele Norgesmesterskapet.

Det må sies å være et tappert forsøk på å skryte opp sin motstander ut av proporsjoner. Hverken Bodø eller FyllingenBergen settes foran Halden, men begge klubber har klart bedre mannskap og ikke minst mange års erfaring på det øverste nivået.

Kolstad håper kanskje å få å Ulvene til å innbille seg at etter én kjempekamp så går resten på autopilot. Vi får tro gutta våre ikke går på denne invitasjonen til klassisk undervurdering, men innser at uten den maksimale tenning og arbeidsinnsats, så taper alle lag mot alle i året GRUNDIGliga. Som bevis på dette kan vi enkelt å greit vise til forrige NM rundes resultater der storheter som Arendal, Halsum, Drammen og Elverum røk ut. Spesielt sterkt av 1. divisjonslaget Charlottenlund å slå Stord, men enda mer imponerende av Follo å vinne mot Arendal på Arendals egen hjemmearena.

Kvartfinalen i NM spilles slik.

Viking Håndball – FyllingenBergen
Kolstad – Halden Topphåndball
Follo HK – Bodø HK
Runar Sandefjord – Charlottenlund SK Håndball Elite