Veien til NM-finalen – Halden
Jonas Wille tar timeout

Veien til NM-finalen

Fra 4. runde i NM så er faktisk er veien «kort» til finalen. Det er «kun» tre seire som skal til før finalen i Norgesmesterskapet er nådd. Men første steg på den veien er Elverum.

Elverum er kjent som en av Norges aller beste klubber med flott hjemmearena – Terningen – og en entusiastisk supporterklubb – Taiga’n – i ryggen. Media rapporterer at klubben har et budsjett på rundt 11 millioner kroner – noe som tilsvarer 3 ganger så mye som Halden Topphåndball.

Elverum stod nylig for to store bragder. Først kvalifiserte de seg til Champions League og så vant de mot en av gruppefavorittene Kadetten Schaffhausen på bortebane.

Dette gir Ulvene fra Halden god motivasjon til å ta en skalp. Elverum ble overraskende slått av HTH på hjemmebane forrige sesong. Nå blir det svært spennende å se om Ulvene kan tufte en av de absolutt største favorittene til titler i årets GRUNDIGliga.