Sensasjon – Halden
Victor Skillhammar fyrer i GRUNDIGligaen mot Arendal

Sensasjon

En liten sensasjon av Elverum, skrev VG etter Elverums ettmålsserier mot Kadetten Schaffhausen i Champions League. Onsdag kommer sensasjonslaget til Remmenhallen.

At Elverum slår Kadetten Schaffhausen er en liten sensasjon, er vi enig i. Som nordmenn heier vi på Elverum i Champions League og gleder oss over deres prestasjoner på vegne av norsk klubbhåndball. VG framhever at Elverum har halve budsjettet av Kadetten Schaffhausen – 11 millioner mot 20 millioner.

Hva skal vi da kalle det når Halden slo Elverum på hjemmebane i fjor? Det var en stor sensasjon. Følger vi VGs sammenligning, så har Halden kun rundt en tredjedel av Elverums budsjett – ca 4 millioner mot 11 millioner.
Kan en stor sensasjon gjentas i en enda større?

Målt i antall budsjettmillioner er dette altså en Lilleputs kamp mot en Goliat og Ulvene må prestere som giganter for å felle gutta fra de dype skoger – eller er det tilstrekkelig med noen presise kast av fryktløse David’er?

Det er uansett liten tvil om at Ulvene trenger all den støtte de kan få fra Remmenhallen. En av Norges beste supporterklubber – Taigaen – forventes som vanlig til en skikkelig tribunekonkurranse. Det er kanskje det eneste stedet vi kan være tallmessige overlegne mot «millionklubben» Elverum.