Solid borteseier – Halden
Mathias Gjestrud bryter igjennom forsvaret til Kolbotn.

Solid borteseier

HTH vartet opp med nok en solid bortekamp, og slo Viking hele 34 - 25. I en meget sterk lagseier var Viktor Skillhammar og Erik Karelius toneangivende.

Viking har hatt en sterk sesongåpning. Ettmålsseier i åpningskampen i Grundigligaen på hjemmebane mot topplaget Bodø lar seg høre. Et knapt ettmålstap mot Stord viser at Viking så absolutt har et lag som hører hjemme på dette nivået.

Ulvene gnagde tidlige til seg et lite forsprang som varierte mellom 1-3 mål. På stillingen 13-13 valgte Jonas en time-out som seg hør og bør når motstanderen har spist opp et forsprang. Inn mot pause fikk Halden i gang et målvaktsspill og gjorde en sluttspurt som endte med tre måls forsprang.

Starten på andre omgang gjorde kampen for haldenserne. Med flere gode redninger, tekniske feil av vikingene og gode kontringer rykket Ulvene opp i en snau ti-måls ledelse, som minutter etter etablerte seg på 10 mål. Viking klarte aldri knappe skikkelig innpå og Halden kontrollerte ut kampen.

En god gjennomføring, men vi ser gjerne færre misbrukte alene med målvakt situasjoner og et enda skarpere forsvar og målvaktsspill fra start av i cup-kampen mot Elverum om bare tre dager.