Hvem skyter hardest? – Halden
Kristoffer Henriksen gutser utover i banen

Hvem skyter hardest?

På lørdagens Høstmarked med Handel i Halden kan du måle skuddkraften din med ballradar og sprette hemningsløst rundt i hoppeslott. Sistnevnte bør gjøres kun av barn, eller i det minste ikke samtidig som barna.

Årets Høstmarked som arrangeres av Handel i Halden går av stabelen til førstkommende lørdag (19. september).

Ulvene fra Halden Topphåndball tar på seg fromme fåreklær og hjelper barna til å få utfolde seg fritt i hoppeslottet på Torget. Ved siden av Torget utenfor Datatjenesten og Handelsbanken har vi en spennende ballradar der barn – og andre – kan få testet skuddkraften sin. Kanskje kan du utfordre en av våre håndballgutter til en liten duell? Hvem skyter hardest?

Begge stasjoner er betjent fra kl 1000 til kl 1500 og helt til kl 1600 ved stor pågang.

ballradar hoppeslott