Halden – en joker – Halden
Selv treneren kan bli overrasket over prestasjonene forrige sesong

Halden – en joker

Frode Scheie gjør sitt beste for å skyve alt press fra seg og sitt nye stjernespekkede Drammen. I en artikkel i Arendals Tidene konkurrerer Frode Scheie og Per Carsten Michelsen om å skyve fra seg et favorittstempel.

I artikkelen omtaler Frode Scheie tidligere HTH profil Lars Jakobsen som «… fantastiske gode spillere, …». Nå har jo Lars forlatt Halden til fordel for Arendal, og da er det jo ekstra imponerende at Frode Scheie også drar fram HTH som en mulig joker.

«– En liten joker kan være Halden, som få bryr seg om. De har fått inn gode spillere og kan overraske, men ØIF er uansett favoritter i mine øyne.»

Det er hyggelig med smigrende ord, men vi vet at denne sesongen blir adskillig tøffere enn forrige. Våre spillerprofiler er nå godt kjent og vi drar ikke lenger nytten av at våre spillere er uskrevne blad og mulig undervurdering som nyopprykket lag. Alle motstandere vet nå at det er tøft å møte Halden. I tillegg har vi mistet et helt lag med solide spillere – Mads Fredriksen, Andreas Folkstrand, Lars Jakobsen, Michael Thon, Emil Södergran, Sondre Sjursen og Vetle Tjørswaag. Det vil være en ekstrem prestasjon å erstatte disse bautaene og samtidig spille sammen et nytt lag i løpet av noen få vår og sommermåneder.

Les hele artikkelen om NM i «ansvarsfraskrivelse» mellom Scheie og Michelsen her.