Bortekamp i Bergen – Halden

Bortekamp i Bergen

Halden Topphåndball sitter nå på flyet mot Flesland og gjør seg klare for møtet med FyllingenBergen.

Av: Daniel Austerheim                                                                                Foto: HPWille Foto

Etter den enestående triumfen mot Elverum i forrige runde er det et HTH-lag proppa med selvtillit som tar den lange turen over fjellene. Ulvene har som mange vet hatt en sesong over all forventning og kjemper om en plass i sluttspillet med blant andre Fyllingen. Laget fra Bergen har hatt en ok sesong og ligger på 5.plass med like mange poeng som HTH, det er dermed to meget gjevne lag som møtes i kveld.

Oppgjøret i Halden endte med 32-28 seier til da bortelaget FyllingenBergen, og Halden er ivrige på å reise kjerringa og få en liten revansj i returoppgjøret. Flere av HTHs spillere er virkelig i flytsonen om dagen, Rasmus Bech med nærmest uvirkelig keeperspill mot Elverum sist, Rasmus Carlsen som fortsatt leder toppscorerlisten med hele 124 mål (7 foran Fyllingen-spiller Eivind Tangen), Mathias Gjestrud som virkelig har tatt sjansen de siste kampene og spilte fantastisk i forsvar og «Hærfører» Mads Fredriksen som både har spilt strålende og tar med seg en seier fra helgens Sponsorturnering med i bagasjen.

FyllingenBergen – Halden Topphåndball starter 19:45 i Framohallen. Kampen kan følges på Halden Arbeiderblads hjemmesider eller Tv2sumo. Eller så kan du ta turen ned til Thon Hotell hvor kampen sendes på storskjerm, vell møtt!