Kollektiv råskap – Halden

Kollektiv råskap

I kveld ble det igjen en hyggelig aften i Remmenhallen da Elverum stilte opp som gjester. Lagene følger hverandre i starten og etter hvert går Elverum i føringen som også holder seg frem til pause. Da står det 10-12 og gutta er skikkelig forbanna når de går i garderoben.

Kan nok tenke oss at det var rimelig høy temperatur under pausepraten for i andre omgang så fremstår de etter hvert som et helt annet lag. Forsvarsmessig er dette en av våre beste kamper og når vi i tillegg har ligaens beste sisteskanse så kan dette kun gå en vei. Rasmus stod som frem som den bautaen han er og plukket skudd etter skudd, pluss samtlige muligheter Elverum også fikk fra 7-metersmerket. Gang på gang stod gutta frem med en kollektiv råskap i forsvar og hisset på seg sindige Hedemarkinger.

Vi taper riktignok første omgang med 10-12 men vinner derimot andre omgang 15-10 og tar dermed en skalp til på hjemmebane. Publikum var i dag skikkelig på hugget og gav gutta stående trampeklapp de siste minuttene. Seieren sikret oss mest sannsynlig fornyet plass i Grundigligaen.

Vi takker Elverum for kampen og gratulerer gutta med en utrolig deilig seier.

Les hva HA skriver her

HA intervjuet Mads etter kampen

 Østlendingen skriver dette og dette