Oppgaven ble for tøff – Halden

Oppgaven ble for tøff

Halden Topphåndball hadde stor tro på poeng borte mot Bodø onsdag ettermiddag, men klarte ikke å få med seg noe hjem til Halden.

Av: Daniel Austerheim                                                                                Foto: HPWille Foto

Kampen startet best for hjemmelaget og tok nok HTH litt på senga i måten de satt opp forsvaret på, og Bodø fikk et godt tak om matchen på stillingen 8-3. Jonas Wille måtte gjøre noe og satt inn assisterende trener Sigvald Andreassen, og Sigvald gjorde en god forsvarskamp for ulvene. Halden kom mer og mer inn i kampen og lå 2-3 mål bak, stillingen til pause var 15-12.

Fire minutter ut i andre omgang hadde Bodø skaffet seg et godt forsprang og ledet 18-12, og ulvene klarte aldri å komme ordentlig tilbake i kampen etter dette. 18-12 ble til 24-15 og skuddene ville ikke inn. Halden tapte til slutt oppgjøret 30-24 mot Bodø i Bodø Spektrum, men ligger fortsatt på en 5.plass i og med at FyllingenBergen har en kamp mindre spilt.

Neste match for HTH er hjemme mot Elverum i Remmenhallen 25.februar. Vell møtt!