Meget tøff oppgave i Bodø – Halden

Meget tøff oppgave i Bodø

Halden Topphåndball har i dag tatt den lange reisen nordover og skal i etter møte hjemmesterke Bodø i Bodø Spektrum.

Av: Daniel Austerheim                                                                  Foto: HPWille Foto

HTH fortsetter sin fantastiske sesong og slo Stord borte i forrige runde 20-27, og skal igjen kjempe for nye poeng. Ulvene ligger på en meget sterk 5.plass når det er fem kamper som gjenstår av årets Grundigliga, men hjemmelaget Bodø har vist seg å være en virkelig vanskelig nøtt og knekke på hjemmebane. De kommer fra en imponerende seier 25-24 hjemme mot Elverum i forrige runde, og ligger to plasser over HTH på tabellen.

Rasmus Carlsen ligger fortsatt på toppen av toppscorerlisten for herrene med 113 mål, og Lars Jakobsen ligger tre plasser bak. Kampen kan du se på Tv2Sumo i kveld 17.30, hjemme eller på Thon Hotell. Vi ønsker gutta masse lykke til!