– Det blir veldig skøy! – Halden

– Det blir veldig skøy!

Ordene kommer fra HTHs strekspiller Eivind Berg, som gleder seg til førstkommende fredag.

Til fredag skal nemlig den blide Volda-gutten være frontfiguren når Bryggerhuset Syd arrangerer HTH-kveld i sine flotte lokaler på torget.

Etter at det ble kjent at klubben sliter med økonomien, har spillerne hatt flere møter der de har diskutert hvordan man skal klare å få inn mer penger.

Dette har blant annet resultert i at Halden Topphåndball og Bryggerhuset Syd arrangerer konsert og hyggekveld fredag 20. februar fra klokken 22.00. Flere av a-lagets spillere skal være servitører, og nevnte Berg skal spille konsert. Man kan i tillegg kjøpe lodd der man både kan vinne fri bil fra Halden Auto og en drømmedag i regi av HTH.

Kvalitet

Og kommer du på Bryggerhuset Syd denne kvelden, får du ikke servert dårlig musikk fra scenen. Eivind kom nemlig på 8. plass av de mannlige deltakerne da X Factor hadde sin debutsesong her i Norge. Han har også spilt på brylluper og andre store arrangementer.

– Folk skal hovedsaklig få høre variert musikk fra 70- og 80-tallet, forteller Berg. – Elvis og Johnny Cash er representert, samt at det nok blir en del ønskelåter gjennom kvelden – litt for enhver smak! Jeg tror det blir en hyggelig kveld.

Viktig for klubben

– Hvorfor skal folk komme på Bryggerhuset Syd på fredag?

– Det er flere grunner! For det første så blir dette en koselig kveld med god underholdning i trivelige omgivelser. I tillegg så støtter man klubben ved å komme!

For det er nemlig en viktig kveld for Halden Topphåndball på fredag. Og hvis man klarer å fylle Bryggerhuset Syd, kan det føre til kjærkomne kroner i klubbkassa.

– Vi får alt av billettinntekter denne kvelden, forteller prosjektleder Simon Aulén. – En del av omsetningen den kvelden har også blitt lovet oss. I tillegg vil Bryggerhuset Syd arrangere flere HTH-kvelder dersom dette blir en suksess! sier han engasjert.

Herlig initiativ

Kaptein Mads Fredriksen er veldig fornøyd med opplegget, og gleder seg til å være servitør på fredag.

– Ja, dette er et herlig initiativ fra Simon og Eivind. Når Hanne Følstad på Bryggerhuset åpner armene på måten hun har gjort, så forteller det om at vi samarbeider med flotte mennesker! sier han. – Jeg håper virkelig folk tar turen på fredag, dette bør man ikke gå glipp av!

 

– HTH-kvelden koster kun 200 kroner. Og ønsker man å gi mer, er det selvfølgelig lov til det! legger prosjektleder Aulén til. – Alt som kommer inn denne kvelden er med på å redde klubben vi er så glade i!

 

Man kan lese litt mer om arrangementet og se hvem som skal delta på HTHs facebook-arrangement

 

Det er slik vi er pleier å se Eivind, her i aksjon mot Elverum.
Foto: HPWille Foto