Sterk seier på Stord – Halden

Sterk seier på Stord

Onsdag kveld spilte Halden Topphåndball sin andre seriekamp i kalenderåret 2015, og tabellnabo Stord var motstander.

Av: Daniel Austerheim                                                                        Foto: HPWille Foto

Etter en meget viktig seier mot Runar i Remmenhallen, skulle HTH igjen kjempe for to avgjørende poeng mot et av lagene på nedre halvdel av tabellen. Lagene fulgte hverandre tett inn mot siste del av første omgang, på stillingen 13-13. Så skrudde ulvene opp tempo og minutter ut i andre omgang var ledelsen økt til hele 21-13, Stord hadde da vært uten scoring i hele 23(!) minutter og ha virkelig vanskeligheter med å få ballen i nettet.

HTH hadde full kontroll i andre omgang og overbeviste med en 20-27 i Bergen. Jonas Wille kunne fortelle til Halden Arbeiderblad at han var meget fornøyd med lagets moral, og at gårdagens seier nærmest var en bragd. Lars Jakobsen ble toppscorer med sju mål, men Michael Thon fikk også skryt av Randi Gustad i Tv2-studio under Håndball-Xtra for sitt gode kantspill. Det skal også nevnes at Rasmus Carlsen leder toppscorertabellen over Nøtterøy-spille Kennie Boysen med 14 mål.

Halden Topphåndball ligger nå på en strålende 5.plass med fem kamper igjen, og eliteseriekontrakten mot neste sesong er nærmest sikret. Neste match er borte mot hjemmesterke Bodø i Bodø Spektrum 18. februar.