En bra start og en glitrende avslutning – Halden

En bra start og en glitrende avslutning

Ulveflokken har ligget i dvale en måneds tid for å samle krefter og det viste seg fort at denne dvalen var benyttet godt. For glitrende og råtøft forsvarspill satte en skikkelig støkk i gjestene som kun klarte å sette inn en suser bak Rasmus de første 10 minuttene. Men likevel fikk vi ikke den luken vi burde etter så godt forsvarspill. For fremover rotet vi til tider litt vel mye og fikk kun en liten luke på 4 mål som Runar snurpet igjen når det nærmet seg pause og når lagene går av banen til hvilen så er de ajour og lystavla viser 11-11.

Ikke vet vi helt hva som tente gutta mest, at pausepraten ble livestreamet opp på en fullstappet sponsortreff eller var det Jonas sine velvalgte ord som hadde størst innvirkning. Uansett hva som gjorde utfallet så virket det til gangs. Vi får se et lag struttende av selvtillit og som prøver seg gang på gang selv om det til tider blir noen misser. Vi drar i fra og slipper inn kun 1 mål det første kvarteret, og det tross i at vi ble straffet hardt av dagens svenske dommerpar og ble idømt flere utvisninger i samme periode. I undertall 4-6 så går vår egen Rasmus Carlsen foran i krigen og dundrer inn nydelige scoringer.

Trøkket holder kampen ut og 323 tilskuere reiser seg de siste minuttene og trampeklapper gutt inn til to meget viktige poeng. Disse poengene kan vise seg å bli meget viktige i sluttspurten som nå står foran oss. Allerede til onsdag reiser ulveflokken på tur, da gjester de Stord som i dag banket Lillestrøm på bortebane. Kampen følger du selvfølgelig på TV2Sumo, kampstart er kl 19:00