Snart oppstart igjen! – Halden

Snart oppstart igjen!

Til søndag starter GRUNDIGligaen opp igjen, og for en start vi blir vitne til i Remmenhallen om seks dager!

På besøk kommer tabellnabo Runar fra Sandefjord – og kampen betegnes som den viktigste kampen med tanke på å unngå nedrykk.

Begge lag bør vinne for å ikke få nedrykksspøkelset over seg – noe som kan gi publikum et unikt håndballdrama gjennom 60 minutter søndag kveld(klokken 19.00)!

Bortelaget hadde en tung start på årets sesong, men gjorde det bra før VM-pausen i januar. De har slitt med mye skader og sykdom den siste tiden, og tapte 26-41 i sin siste treningskamp(mot cupvinner ØIF Arendal). Med full tropp er Runar et lag som kan slå de fleste, spesielt hvis kaptein Victor Skillhammar holder seg skadefri.

Hva så med HTH? Som Runar, har mye fravær preget VM-pausen for Ulvene. Året startet også på en ganske negativ måte, med «økonomisk krise» som overskrifter i media og med at høyreback Poulsen dessverre måtte forlate klubben. Vi håper at fokuset er på rett plass i dagene før skjebnekampen. To treningskamper i januar har ført til en seier(med ett mål over BSK) og ett tap(med ett mål for Redbergslid). To greie kamper der flere unggutter har fått prøve seg i «stjernenes» fravær.

Vi anbefaler alle å komme seg opp i Remmenhallen på søndag, husk at dere kan kjøpe billetter på livetips.no