Ny GULLSPONSOR! – Halden

Ny GULLSPONSOR!

Den nyoppstartede trafikkskolen støtter HTH ut sesongen – veldig gode nyheter for HTH.

Porsnes Trafikkskole(PT), med Kjell Puck i spissen, har signert en Gullsponsoravtale med HTH som varer ut denne sesongen.

– Det er nesten så jeg ikke tror at det er sant, sier en veldig glad styreleder Erlend Lund.

Sent mandag kveld signerte de to herrene papirene som sørger for at HTH får enda mer hjelp i en tung økonomisk tid – og som forhåpentligvis fører til at mange ungdommer i Halden og omegn velger Porsnes Trafikkskole når de skal ta lappen.

PT holder til i det gule huset bak brusautomaten på Porsnes vgs, og kjører selvfølgelig i biler fra en av våre andre Gullsponsorer – Halden Auto. For øyeblikket har de også rabatterte priser på en rekke «pakker», så her kan man spare mange tusenlapper! Gå inn på porsnes.no hvis dere ønsker mer info om trafikkskolen.

Vi håper samarbeidet kan vare i mange år fremover!

Tusen takk til Kjell som tør å gjøre dette bare tre uker etter at han startet opp denne trafikkskolen alene!