Treningskamp mot Bækkelaget – Halden

Treningskamp mot Bækkelaget

Grundigligaen har pause, men elitelagene er i full gang med å forberede seg på neste del av sesongen.

Av: Daniel Austerheim                                                                             Foto: HPWille Foto

Halden Topphåndball har hatt en nedadgående kurve og står uten seier på de siste 5 kampene i herrenes Grundigliga. Det er derfor en skjerpet ulveflokk som har spisse klørne fram mot de resterende kampene av sesongen, og skal i morgen (onsdag) spille treningskamp i Remmenhallen mot Bækkelaget. Bortelaget har på sin side hatt en sesong litt under forventningene og ligger to plasser under HTH, og er også giret på å rette opp inntrykket i de neste kampene.

Det er derfor to lag som er lystne på å vise seg fra en bedre side i morgendagens kamp. Det er gratis inngang og kiosken er åpen som vanlig.

Vi ses i Remmenhallen!!