Nye sponsorer – Halden

Nye sponsorer

I jula signerte vi flere nye sponsorer!

Selvom dårlig økonomi har tatt størstedelen av rampelyset den siste tiden, har det også skjedd positive ting i klubben vår.

Uten våre sponsorer hadde vi aldri klart å stille et så godt lag i Grundigligaen, og sponsorfamilien vår øker sakte men sikkert. Noe som er veldig gledelig!

Østby Trevare har gått inn som ny Patriotsponsor, og Fresesius Kabi har signert en Sølvsponsoravtale som strekker seg over to sesonger.

I tillegg har BDO gått inn som Hovedsponsor for resten av denne sesongen!

– Jeg mener at idrett, kultur og næringsliv bør gå hånd i hånd! sier Jørn Løken i BDO Halden. – Jeg tror man bygger en bedre selvfølelse for Halden som by over tid ved å investere i byens idrett og kultur. Det vil igjen bygge opp næringslivet i Halden mer og mer, forteller han.

Styreleder i HTH, Erlend Lund, er veldig fornøyd med de nye sponsorene. – Dette er gode nyheter for oss, selv om klubben fortsatt mangler mye penger. Det gir økt styrke og motivasjon til oss som klubb, at et revisjonsselskap har troa på oss! At de tror på de grep som blir gjort, og samholdet og viljen som vises av de ansatte.