Nesten er ikke nok – Halden
Rasmus Carlsen var god under Skjærgårdslekene. Begge foto: HPWille Foto

Nesten er ikke nok

Av Arild Skagen

Ulveflokken tok i dag i mot serieleder Arendal til romjulshygge i Remmenhallen. Vi bød hverken på julegrøt eller noen julegaver, men ga serielederen en god kamp i 40 minutter.

Gjestene kommer seg i føringen etter noen minutter god hjulpet av en gjeng glitrende og feststemte supportere som hadde reist noen timer for nettopp dette. Men selv om ulveflokken må klare seg uten både Folke og Lars så gir de Arendal kamp og holder tritt gjennom hele første omgang. Til pause står det 9-11 og 356 tilskuere får overvære to gode forsvarslag som ikke ønsker å fremstå som gavmilde i disse juletider.

I andre omgang fortsetter vi de gode taktene en liten stund, men så velger vi å ta frem adventskalenderen. Nå blir både lukene i forsvar større samtidig som luka mellom oss og gjestene øker i takt med minuttene på tavla. Vi virker med et lamslått og finner hverken hverandre eller nettveggen.

Serieleder Arendal viser seg plassen verdig og vinner til slutt komfortabelt 18-29, i tillegg får de prisen for dagens beste publikum. Vi takker for kampen og tar nå en vel fortjent julepause før det hele braker i gang igjen i februar. Søndag 8. februar er neste kamp, da gjester Runar Sandefjord Remmenhallen.

Vi avslutter med å ønske dere alle sammen et riktig godt nytt år.