Kamp i romjula – Halden

Kamp i romjula

Flere har reagert på at herrenes Grundigliga spiller i romjula, men kamp blir det og HTH møter serieleder Arendal.

Av: Daniel Austerheim                                                                          Foto: HPWille Foto

Etter uavgjort mot Bækkelaget i siste kamp før jul har Halden Topphåndball hatt en 10 dagers ferie. Laget tar med seg masse positivt og ny selvtillit inn mot ny match etter poengdelingen i Oslo. Arendal på sin side har hatt en fantastisk første halvdel av sesongen, leder Grundigligaen med to poeng over Haslum. ØIF Arendal skal også, 30. desember, spille cupfinale i Oslo Spektrum mot Bodø. Så det blir spennende å se om de mønstre sin beste sjuer gjennom kampen, eller om de kommer til å hvile flere av sine stjerner. Halden ligger på 6.plass på tabellen, men kan seier rykke en plass opp hvis resultatene i andre kamper går veien.

Har du lyst til å ta en pause fra julen og komme til Remmenhallen for å se 60 minutter med god håndball, da er dagens kamp perfekt for deg. Kampstart er 16.00, vell møtt!