Poengtap mot Bækkelaget – Halden

Poengtap mot Bækkelaget

Rasmus Carlsen betegnet kampen mot Bækkelaget som en nøkkelkamp, og vi hadde seieren i lomma, før de siste 3 sekundene av kampen.

Av: Daniel Austerheim                                                                Foto: Jon-Erling Lindquist

Startfasen av kampen var jevn, og lagene fulgte hverandre hele veien til enden av første omgang. Ulvene ledet 15-14 til pause, og Rasmus Carlsen stod for mye av det HTH skapte offensivt. Det var et energisk og hardtarbeidende som gikk ut på parketten, og det så lenge ut til at HTH skulle klare å ta med seg 2 poeng hjem til Halden. Hadde en 4-5 måls ledelse til halvveis ut i andre omgang, men Bækkelaget spiste mer og mer innpå.

Bækkelaget kom a jour når det gjenstod 2 minutter av kampen, og spenning var til å ta og føle på. Simon Aulen tricket inn et nydelig straffekast, og vi er foran med ett når det står to sekunder igjen på tavla. Da ruller BSK opp og scorer med fattige to sekunder igjen på klokka, og våre gutter må ta til takke med kun ett poeng. Halden Topphåndball gikk dermed en plass opp på tabellen, 6.plass med en kamp mer spilt enn Drammen.

Nå tar håndballherrene en kort juleferie, og sesongstart igjen da er 27.desember, hjemme i Remmenhallen mot ØIF Arendal.