Serietreeren står for tur – Halden

Serietreeren står for tur

Etter to sure tap på rad er Halden Topphåndball lystne på å snu den vonde trenden, og kjempe seg til seier i Remmenhallen i ettermiddag.

Av: Daniel Austerheim

På onsdag spilte ulvene en meget viktig kamp borte mot Nøtterøy, som ente i et skuffende 7-måls tap, og det derfor et revansjesugende HTH-lag som skal ut på parketten i ettermiddag. Laget ligger nå på en 7.plass, men kan med seier og gode resultater fra de andre kampene, igjen komme opp på en 5.plass. Det skal bortelaget Haslum prøve å forhindre, med Grundigliga-stjernen Erlend Mamelund i spissen. Haslum har hatt en varierende sesong, men er helt med i toppen, fire poeng bak serieleder Arendal.

Nøkkelen i denne kampen blir å stenge ut Haslums drivkraft, Erlend Mamelund. Han er lederen i et ungt og talentfullt lag, og må stoppes for at kampen skal gå i den retningen HTH ønsker. Haslum har også en av ligaens beste keepere, og han skal få bryne seg på nr. 2 og nr.7 på toppscorerlista, Rasmus Carlsen og Lars Jakobsen. Jonas Wille har tidligere beskrevet Haslum som et lag med stor L, og at de på sitt beste kan slå samtlige lag i Norge. Så innstillingen og spillet må være på topp fra start, hvis vi skal ha noen som helst sjanse. Jacob Andreas Folkstrand er fortsatt ute etter smellen han fikk i hodet under Lillestrøm-kampen, så mye ansvar hviler på Eivind Bergs sine skuldre.

Kampstart er 18.00 i Remmenhallen, ta med deg venner og familie, vell møtt!