Flere nummer for små – Halden

Flere nummer for små

Halden Topphåndball var gira på å få en stopp på tapsrekka på to kamper, men Haslum ville det annerledes.

Av: Daniel Austerheim                                                                            Foto: HPWille Foto

Et feststemt Haslum anført av stjernespiller Erlend Mamelund kjørte sakte men sikkert i fra etter en treg start fra begge lag, og hadde en 10-3 ledelse. Våre gutter var på etterskudd i mye av det som skjedde ute på parketten, og var for det meste 6-7 mål bak hele kampen. Erlend Mamelund herjet i store deler av kampen, og ble på et punkt satt frimerke på. Etter en 1. omgang under pari, var det et hel tent HTH-lag som kom på parketten til 2.

Omgangen startet på en fantastisk måte og gutta «gamblet» litt ved å satse så mye framover, og lyktes veldig i den første tredjedelen av kampen! Når Vetle Tjørsvaag satt inn sitt første for kampen var vi kun 3 mål bak, og hadde virkelig kontakt med Bærumslaget. Men derfra og inn sa det litt stopp, og Haslum begynte sakte å kjøre fra på nytt. Mamelund fortsatte storspillet og HTH klarte aldri å få ordentlig tak på han. Kampen endte til slutt 33-26 i favør Haslum, og HTH måtte dermed konstatere sitt tredje tap på rad og er nå inne i en svak periode resultatmessig.

Gledelig var det å se Kristoffer Henriksen tilbake på banen, som spilte store deler av kampen i forsvar. Han kommer til å bli en ny forsterkning for laget og vil øke bredden i troppen. Vi ser fram i mot neste kamp som er mot Bækkelaget allerede til onsdag, og vi håper på revansje!