En utrolig viktig kamp – Halden

En utrolig viktig kamp

Onsdag kveld skal Halden Topphåndball igjen i aksjon, og denne gangen er det Lillestrøm som står på motsatt banehalvdel.

Av: Daniel Austerheim

Etter en fantastisk deilig seier mot Drammen sist er ulvene igjen på vinnersporet, og dette ønsker guttene å utnytte ved å dra hjem med full pott etter kampen i morgen. Vi ligger på en strålende 5. plass etter 10 fullførte kamper og har hatt en fantastisk høstsesongen, og kampen mot Lillestrøm er den siste før vi «begynner på nytt» med kamp mot Nøtterøy borte. Vår egen Rasmus Carlsen er også toppscorer i Grundigligaen med smått utrolig 71 mål på ti spilte kamper, fire mål foran den norske landslagsspilleren Andre Lindboe som også er straffeskytter for Elverum.

Lillestrøm vant fjorårets 1.divisjon på mange ganske overraskende og rykket opp sammen med Halden Topphåndball, og ble før denne sesongen tippet rett ned igjen av så og si samtlige eksperter. Sesongen til nå har gått litt opp og ned, fra seier 22-21 hjemme mot Elverum til tap borte mot Stord ligger Lillestrøm nest sist på en 11.plass. Lillestrøms toppscorer er Thomas Skoglund med 43 mål, Egil Holmstad er også en mann å se opp for og ikke minst Stian Mathisen. Den tidligere Halden Topphåndball keeperen har stått godt i LTH-buret og kommer til å spille en viktig brikke i forsøket på å stoppe Jakobsen/Carlsen.

Kampen kan du se på Tv2Sumo på Halden Arbeiderblads egne nettsider eller ta selv turen til Skedsmohallen. Oppgjøret starter 19.00, vi er veldig klare for seier!