Ny kamp, nye muligheter – Halden

Ny kamp, nye muligheter

Etter et skuffende tap mot Fyllingen forrige helg er det et revansjesugent HTH som tar i mot Drammen i Remmenhallen søndag kveld.

Av: Daniel Austerheim

Jonas Wille og HTH-gutta var veldig skuffet etter tapet mot FyllingenBergen forrige runde, og er virkelig lystne på å vise seg fra en bedre side i kampen mot Drammen i morgen. Jonas Wille beskrev etter Fyllingen-kampen at denne kampen er en av de oppgjørene man beskriver som 4-poengskamper denne sesongen. Forventningene frem mot kampen er derfor store og man har stor tro på seier, Drammen har startet sesongen godt og ligger plassen over HTH med lik poengsum. Ulvene kan klatre til 5.plass på tabellen med seier i morgen, sist lagene møttes var under Skjærgårdslekene hvor HTH vant med ett mål.

Kampen kan du se i Remmenhallen 18.00 i morgen. Før kampen spilles det også en showkamp mellom TTIF og Askim (Gutter 15), den er det absolutt verdt å få med seg! Kampstart 16.00. «HTH + H2H = sant! Ved å kjøpe billett på nett, går noe av pengene direkte til Hand 2 Hand sitt arbeid i Romania. Du unngår samtidig kø i hallen!» «Kjøp billett på nett! Få gratis pølse i brød/lompe på kamp.» Kom og støtt gutta på veien til en ny seier!