5 på rad? – Halden
Eivind gjorde en god figur mot Elverum. Begge foto: HPWille Foto.

5 på rad?

I dag er det igjen klart for hjemmekamp for Halden Topphåndball og vi er fortsatt ubeseiret i Remmenhallen.

Av: Daniel Austerheim

Elverum ble for sterke i forrige runde og tok en oppskriftsmessig seier 33-23 i Terningen Arena, men i dag er det ny kamp og nye muligheter for ulvene som er sultne på revansj. FyllingenBergen er hatt en sesongstart som har vært under forventningene som var satt før sesongen, gultrøyene ligger på en 8.plass foran kampen og er fire poeng bak HTH.  Forrige møte mellom disse lagene var under Grimsrud Cup, der Fyllingen feide over HTH med 30-23.

Denne kampen er også «Årets hjelpekamp» hvor vi, før/under/etter kampen, samler inn penger til Hand2hand. Så kom for å støtt våre gutter, og hjelp oss med å samle inn penger til en god sak. Kampstart er 18.00 i Remmenhallen.

Hvis du vil sikre deg billett, kan det kjøpes på http://haldentopp.livetips.no/