Elverum ble for sterke – Halden

Elverum ble for sterke

Lørdag ettermiddag var Halden Topphåndball på besøk hos Elverum i en fullsatt Terningen Arena, og det viste seg å være en vanskelig oppgave.

Av: Daniel Austerheim

Elverum har hatt en god start på årets Grundigliga og lå på en flott 2. plass før møte med oss lørdag ettermiddag. En smekkfull Terningen Arena var vitne til et gjevnt oppgjør de første 15-20 minuttene, hvor ingen av lagene klarte å skaffe seg en ordentlig luke. Men de ti siste minuttene før pause sa Elverum takk og farvel. Hjemmelaget kjørte litt i fra og så seg aldri tilbake, og hadde en ledelse på 17-10 til pause.

– Vi starter ok, men så avgjør de nærmest kampen de siste 10 av første omgang. Jeg syntes selv vi har skyld i det, og vi tar for dårlige avslutninger og dumme innspill. De kontrer oss i senk, og det blir for enkelt for dem å forsvare seg, forteller en skuffet Rasmus Carlsen.

Ulvene klarte aldri å komme ordentlig tilbake i kampen og tapte tilslutt 33-23 mot et godt Elverum-lag.

Ned på jorda igjen

Rasmus spilte en ny god kamp for oss, og ble kåret til HTHs beste spiller. Han noterte seg også for seks scoringer. På spørsmålet om dette var en «Down to earth»-opplevelse etter en fantastisk start på sesongen svarer han dette:

– Ja det kan man si, og dette er kanskje fint for oss. Det gjør oss enda mer tent på å prestere og vinne neste kamp mot Fyllingen.

Man skal absolutt ikke glemme at Elverum er et av Norges desidert beste håndballag, og man så på denne som en bonuskamp etter seieren mot Bodø. Neste kamp er det FyllingenBergen som kommer på besøk, i Remmenhallen 16.november 18:00, vel møtt!