Elverum er neste ut – Halden

Elverum er neste ut

Lørdag spiller Halden Topphåndball toppkamp mot Elverum i Terningen Arena, det er en meget tøff kamp i vente.

Av: Daniel Austerheim                                                                                   Foto: HPWille Foto

Våre gutter har hatt en enorm start på sesongen med 5 seiere på 7 mulige og ligger på en foreløpig 3.plass, som naturligvis er ekstremt bra. Halden er virkelig i flytsonen for tiden etter en overbevisende 36-24 seier over Bodø i forrige runde, som skaper stor selvtillit inn mot en vanskelig bortekamp. Elverum kommer fra semifinaletap borte mot ØIF Arendal og det er dermed et revansjesugent Elverum-lag vi skal bryne oss på til lørdag.

Lagene har møttes allerede i år, i bronsefinalen under Grimsrud Cup hvor Elverum gikk vinnende ut av oppgjøret. Laget som har vært bortskjemt med topplasseringer de siste årene ligger på plasse foran HTH før lørdagens kamp, og kommer til å gi alt for at det også skal være faktum etter endt match. Ulvene vant forrige bortekamp mot Runar 23-31, og ønsker helst å kopiere det resultatet mot Elverum.

Vi ønsker gutta masse lykke til, og håper på at en ny seier kommer hjem til Halden. Gratulasjoner blir også sendt i retning HK Halden etter deres fantastiske prestasjon i går, og cupfinale i Spektrum! Kampen mot Elverum starter 16.00 i Terningen Arena.