HTH gror bart – Halden

HTH gror bart

Movember Foundation er den fremste globale organisasjonen som arbeider for å endre ansiktet til menns helse.

Av: Daniel Austerheim

Movembers deltakere har totalt samlet inn over 3.294 milliarder kroner og har finansiert over 800 forskningsprogrammer i 21 land. Dette arbeidet redder og forbedrer livene til menn som er berørt av prostatakreft og testikkelkreft. Movember Foundation utfordrer menn til å gro barten under Movember (måneden tidligere kjent som november), for å igangsette samtaler og samle inn viktige midler til helseprogrammer for menn.

HTH-gutta skal være med og støtte saken, og har konkurranse med blant andre Elverum om å samle inn mest penger og ha de fineste bartene. Bli med og støtt en god sak sammen med oss!! Gå inn på http://no.movember.com/team/1688465