4 på rad? – Halden

4 på rad?

I morgen tar Halden Topphåndball mot Bodø HK i Remmenhallen, og det er revansjesugne ulver som går ut på parketten søndag.

Av: Daniel Austerheim                                                                                                      Foto: Arild Skagen

De to lagene har allerede møttes en gang før i år, oppgjøret var i cupen og det var på bortebane for HTH. Sifrene den gang var 27-24  og det endte med et knepent tap for våre gutter. Bodø har hatt en fantastisk start på sesongen og ligger på en foreløpig 3. plass på tabellen, og på onsdag tok de seg videre til semifinalen i cupen etter seier mot Bækkelaget. Det er derfor en tøff utfordring for Jonas Willes menn, og man virkelig være på topp for å kunne ta sin fjerde strake hjemmeseier.

Kampen spilles i morgen 17.30 i Remmenhallen, kom og støtt gutta mot en ny triumf i Grundigligaen!