Tøff bortekamp i Arendal – Halden

Tøff bortekamp i Arendal

Onsdag kveld skal Halden Topphåndball spille sin andre bortekamper i årets Grundigliga, motstander er ØIF Arendal.

Av: Daniel Austerheim                                                                          Foto: HPWille Foto

Gutta har hatt en strålende start på sesongen og ligger før dagens kamp på en 5.plass på tabellen. Med tre seiere hjemme mot Nøtterøy, Bækkelaget og Stord er det et HTH-lag med høy selvtillit som reiser sørover. Sist bortekamp var mot topplaget Haslum og etter en dårlig første omgang hevet HTH seg betraktelig i andre omgang og tapte til slutt 31-26. Dagens motstander er ØIF Arendal, et lag som har fått en veldig god start på sesong og ligger på plassen over oss. Jonas har flere lovord om laget fra Sørlandet:

– Det er et utrolig godt håndballag, på topp er de fullt på høyde med lag som Elverum og Haslum. De har stor bredde i troppen, og landslagskvalitet på nesten samtlige posisjoner. Det kommer til å bli et veldig tøft oppgjør, men samtidig vet vi at vårt toppnivå også er høyt. Så det blir spennende å se, forsvarsspillet blir nøkkelen. Arendal er også kjent for å ha et entusiastisk hjemmepublikum.

Kampen starter 19.00 i Sør Amfi, vi ønsker gutta masse lykke til!