Ble noen nummer for små – Halden

Ble noen nummer for små

Onsdag kveld spilte Halden Topphåndball årets andre bortekamp i Grundigligaen, og det ente med null poeng i Sør Amfi.

Av: Daniel Austerheim

Våre gutter fikk en god start og ledet med to etter få minutter, men etter den startet handlet det meste om hjemmelaget Arendal. Laget fra sør hadde en ledelse på minst 3-4 mål resten av kampen, men HTH ga aldri opp. Satt fire mål på «rappen» og reduserte til 25-22, men nærmere kom ikke våre gutter og tapte til slutt 31-26.

– Selvfølgelig er man aldri fornøyd når man taper, men jeg syntes at vi kan dra hjem med hode hevet og rake rygger etter kampen i dag. Vi viser at vi aldri gir opp og at HTH-kultur står i sentrum i dag, og at alle lag i serien må virkelig kjempe for å slå oss, forteller kantspiller Simon Aulen.

Halden spiller sin neste kamp borte mot Runar 19.oktober. Lars ble vår toppscorer
Lars ble vår toppscorer i dag.

Lars ble vår toppscorer i dag.
Foto 1: HPWille Foto.
Foto 2: Arild Skagen.